Σχετικά με το Fineartprint

Το εργαστήριο ψηφιακών εκτυπώσεων Fineartprint.gr είναι ένα μικρό φωτογραφικό εργαστήριο προσανατολισμένο στην ποιότητα. Πελάτες του είναι καθιερωμένοι και ανερχόμενοι φωτογράφοι, καλλιτέχνες και επιμελητές και στόχος του είναι να γίνει ένας πολύτιμος συνεργάτης τους.

Στο Fineartprint.gr θα βρείτε επώνυμα χαρτιά εκτυπώσεων Fine Art και ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης χρώματος (color management) για την σωστή εκτύπωση των αρχείων σας και μια ευρεία συλλογή από κάδρα και υλικά για την παρουσίαση ή την έκθεσή τους. Θα βρείτε επίσης ένα φιλικό περιβάλλον με άποψη για τη τέχνη της φωτογραφίας και όρεξη για ανταλλαγή απόψεων.

Το Fineartprint.gr είναι σύλληψη, δημιουργία και προσωπικό πάθος του Παναγιώτη Μαρκολέφα. Ο Παναγιώτης είναι φωτογράφος και μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου. Γνώρισε τη φωτογραφία στα εφηβικά χρόνια και ασχολείται έκτοτε μαζί της ανελλιπώς. Η αναζήτηση τρόπου να εμπλακεί και επαγγελματικά τον οδήγησε στη δημιουργία του Fineartprint.gr. Εκεί η αγάπη για το φωτογραφικό μέσο συνάντησε την φυσική ευχέρεια του Παναγιώτη με τους υπολογιστές, και οτιδήποτε τεχνικό.

Το προσωπικό site και τα προφίλ του Παναγιώτη:

 

Fineartprint will remain closed until July 2
Thank you!